hotel Vega Mamaia

vega mamaia

hotel Vega mamaia

Vega hotel mamaia

mamaia hotel Vega

hotel vega mamaia *****

www.hotelvega.ro

hotel Vega mamaia

Hotelul Vega este amplasat în partea de nord a staţiunii Mamaia, chiar pe plajă şi este încadrat la nord de hotelul Alcor, la sud de hotelul Bicaz şi la vest de hotelul Siret şi lacul Siutghiol.

Elegant dar in acelaşi timp prietenos, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru artişti şi boemi, pentru cupluri tinere în căutare de linişte şi romantism dar şi pentru familii, Vega este mai mult decât un hotel de 5 stele: este o experienţă placută, în care gusturi şi necesităţi diferite sunt satisfăcute armonios.

Discreţia şi armonia sunt principiile după care a fost remodelat hotelul cu ajutorul unor arhitecţi şi designeri în vogă. Astfel, principiile armoniei Feng-Shui guvernează hotelul într-un plan foarte înalt şi discret. Nu componente disparate si kitch, ci planul de ansamblu, coloristica inspirată din elemente caracteristice Feng-Shui, aranjamentul mobilei şi decoraţiunile interioare, liniile rotunjite şi felul în care este primită lumina cât şi însăşi amplasarea hotelului (toate camerele avand vedere la mare) îi vor da oricărui oaspete o stare de bine, de linişte si relaxare.
Astfel, primele trei etaje reprezintă Focul (culoarea roşu), următoarele două Pamantul (culoarea maro), etajele 6 si 7 Apa (culoarea verde marin) şi ultimul etaj Aerul (culoarea alb).

facilităţi hotel Vega

 • 125 camere şi 3 apartamente
 • restaurant cu 250 de locuri în sală şi 140 pe terasă
 • gelaterie - 50 de locuri
 • Violet Lounge - bar cu terasă amplasat la etajul 8
 • sauna, jacuzzi, masaj, magazin cu obiecte de artă
 • plaja cu cea mai mare lăţime din Mamaia
 • trenuleţ cu trei vagonete descoperite pe traseul intrare Mamaia - ieşire Mamaia
 • săli de conferinţă (200 de locuri fixe în aranjament teatru)
 • parcare pazită 80 de locuri

important:

 • accesul clienţilor însosiţi de animale de companie nu este permis în cadrul Complexului Vega
 • Clientii hotelului vor trebui sa depuna la receptie o garantie de 500 lei/camera/sejur pentru extraservicii care se va returna la check-out. Acesta garantie se depune in momentul sosirii si poate fi cash (lei, euro, USD) sau credit card (Visa, Mastercard, American Express).
 • în cadrul hotelului Vega fumatul nu este permis decât în barul Violet Lounge aflat la etajul 8 al hotelului şi pe balcoanele camerelor duble matrimoniale şi balcoanele apartamentelor
 • ora pentru check-in este 16:00, iar pentru check-out 12:00.
descriere camere hotel Vega
Camera Dubla Standard
(suprafata 26 m2) poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate.
 • Camera cu pat matrimonial are balcon iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar
 • Camera cu 2 paturi separate (Twin), care la nevoie se pot uni, nu are balcon dar are suprafata mai mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil. In acest tip de camera pot fi admise paturi suplimentare.
Camera Dubla Superioara
(suprafata 39 m2) are 1 pat matrimonial, o canapea fixa, suprafata mai mare si nu are balcon. Numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Una dintre aceste camere are facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Family Room
(suprafata 54 m2) este compusa din doua duble standard (una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi separate) cu o usa comunicanta dubla intre ele. Acest tip de camera este valabil pentru 4 persoane si tariful nu sufera modificari in cazul in care sunt mai putine persoane in camera.
Junior suite
(suprafata 57 m2) este un apartament format dintr-un living cu canapea extensibila, cu chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane admise este 4 dar nu mai mult de 3 adulti.
Senior suite
(suprafata 65 m2) este un apartament format dintr-un living cu canapea, cu chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere frontala la mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil.

Contur Travel ©1995

contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter