Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Delta Dunarii, Romania

Pensiunea Casa Teo este situata pe malul drept al bratului Sf Gheorghe al Dunariiin localitatea Mahmudia la 29 km de TulceaCasa Teo Mahmudia dispune de 21 spatii de cazare o sala de conferinte cu capacitatea de 32 de locuri si un restaurant cu ter . . .

Delta Dunarii, Romania

TARIFUL INCLUDE transport cu autocarul Bucureşti Murighiol - Bucureşti transfer cu barca Murighiol Uzlina - Murighiol cazare şi masă conform programului ales demipensiunepensiune completă tip bufet o sticlă de apă plată de 2 litr

Delta Dunarii, Romania

Pe malul apei la marginea localității Murighiol într-un cadru natural de excepție se află Gulliver Delta Resort 4 fost La Lipoveanu 4 Complexul este nou parțial dat în folosință în 2016 parțial în 2018 și are elemente arhitectura

Delta Dunarii, Romania

Lebada Luxury Resort SPA clasat la 5 stele este situat in inima rezervatiei naturale a Deltei Dunarii pe bratul Sulina la intersectia cu Dunarea Veche in satul Crisan la mila 135Tariful transferului cu barca in regim shared de la Murighiol la Crisan . . .

Delta Dunarii, Romania
Delta Dunarii, Romania

Destinatie Delta Dunarii Durata 4 zile Perioada 14092020 Hoteluri 3 mic dejun Transport cu autocar clasificat 3 Ghid insotitor ITINERARIU Ziua 1 BUCURESTI TULCEA 285 km Ziua 2 TULCEA - PADUREA LETEA Ziua 3 TULCEA Ziua 4 TULCEA . . .

Delta Dunarii, Romania

Hotel WELS 4 integrat perfect in natura inconjurat demult spatiu verde cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii este loculideal pentru o vacanta reusita si relaxare deplinaAmplasat pe o colina pe malul drept al bratului SfGheorghe cu iesire genero . . .