contract cadru

despre noi: | contract turist | rezervare | plata | protectie date

contract prestari servicii turistice

Contur Travel

contract prestari servicii turistice

Vă rugăm ca, înainte de a face o rezervare şi a achita orice serviciu turistic, să luaţi la cunoştinţă despre prevederile CONTRACTULUI de comercializare a pachetelor de servicii turistice de către agenţia de turism CONTUR TRAVEL.

Documentul pentru tipărire

In situaţia în care nu aţi găsit pe situl nostru oferta dorită, vă rugăm să ne trimiteţi în scris solicitarea Dvs. pentru o ofertă personalizată (Bon de Comanda)

Pentru gestionarea situaţiilor în care perceperea penalizărilor prevăzute în contract nu poate fi evitată, vă recomandăm încheierea unei asigurări

  • Storno pentru serviciile turistice contractate în ţară
  • Turist Plus pentru serviciile turistice contractate în străinătate.

detalii

Începand cu data de 20.04.2005, activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice de către agenţiile de turism, este reglementată prin Ordinul MTCT nr. 516/2005, potrivit căruia se consideră că este îndeplinită condiţia de comercializare a pachetelor de servicii turistice şi în cazul în care agenţia de turism înmânează turistului contractul sub forma unui catalog, pliant sau alt înscris, dacă este informat despre aceasta şi dacă documentul conţine informaţiile prevăzute de art. 10 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 107/1999, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 631/2001, cu modificările ulterioare.

SC CONTUR TRAVEL SRL, cu sediul în Constanţa, Piaţa Ovidiu nr. 14 Bloc B parter, judeţul Constanţa, este inregistrată la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal sub numărul: 30198.

Vă mulţumim că aţi apelat la serviciile noastre şi vă dorim excursie plăcută!
CONTUR TRAVEL - agentie de TURISM

constanta agentie turism   contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter