Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre CONTUR TRAVEL


Agenție de turism înființată în aprilie 1995

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, vă oferim soluții personalizate pentru vacanțele dumneavoastră. Fie că doriți un sejur în străinătate, un circuit cultural, o croazieră de vis sau o excursie în România, suntem aici să vă ajutăm să găsiți cele mai potrivite opțiuni.

Experiența acumulată ne permite să gestionăm cu succes orice situație, identificând cele mai bune variante pentru o vacanță reușită. Suntem dedicați să vă transformăm fiecare călătorie într-o experiență memorabilă, asigurându-vă de profesionalism și atenție la detalii.

Pe lângă servicii turistice, ne ocupăm și de organizarea evenimentelor corporate, cum ar fi conferințe, team building-uri, workshopuri și seminarii. Oferim servicii de negociere cu furnizorii în numele companiei, consiliere pentru elaborarea și implementarea politicii de călătorie și beneficii speciale pentru vacanțele personale ale angajaților companiilor.

Alegeți CONTUR TRAVEL pentru o planificare eficientă și profesionistă a călătoriilor, fie ele personale sau de afaceri. Cu noi, fiecare detaliu contează !

Bootstrap Image Preview

✈️ Solicită o ofertă